Serii de studii

serii

Aici găsiți aproape toate seriile de predici ale Bisericii Calvary Chapel București.

NOU Serie nou despre viata in credinta a lui Avraam

O serie de studii biblice din primele 11 capitole ale carții Geneza

Această serie prezintă o serie studii din Pildele lui Isus

NOU Serii de studii din epistola către Galateni

Maleahi a fost chemat să îndeplinească o misiune extrem de dificilă şi periculoasă: aceea de a mustra poporul lui Dumnezeu pentru păcatele lor împotriva lui Dumnezeu şi de a-l chema să se întoarcă la El.

Seria “Filipeni”, o serie inspirată din Epistola lui Pavel către Filipeni, despre cum să avem bucurie de sus, necondiţionată!

2 Timotei, o serie de studii inspirată din a doua Epistolă a lui Pavel către Timotei, o carte despre cum să fim creştini în zilele din urmă

1 tim slide 925x345px

Serie de studii inspirată in prima Epistolă a lui Pavel către Timotei, o carte despre planul lui Dumnezeu pentru Biserica locală

slide ioel final

Cartea Ioel, deşi scurtă, este foarte puternică prin mesajul ei. Profetul Ioel, deşi nu se cunosc multe despre el, este profetul “Zilei Domnului”, avertizându-ne despre lucruri care au fost, care s-au împlinit şi care se vor mai împlini.

Anotimpuri

Fiecare dintre noi ne aflăm într-un anumit punct al vieţii noastre… de multe ori nici nu ne gândim la aceasta, dar există evenimente care ne aduc în faţă realitatea, mai exact anotimpul în care ne aflăm.


Maturitate

Dumnezeu caută oameni, bărbaţi şi femei, care să dorească să crească spiritual, să se maturizeze şi să ducă lucrarea Sa înainte…

Lucruri importante

Cum se face că unii creştini cresc spiritual, iar alţii nu? Adevărul este că noi ori creștem, ori regresăm spiritual

hero - identity slide 924x345

Cine sunt eu? Cine eşti tu?… întrebări pe care ni le punem într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu. Felul cum răspundem la aceste întrebări va determina viaţa noastră pe acest pământ, dar şi eternitatea noastră!

dinamica

În Fapte 2:42, Dumnezeu ne arată că primii creştini se strângeau regulat pt a învăţătură, rugăciune, relaţionare şi închinare. Ca rezultat, Dumnezeu a transformat vieţile lor şi le-a folosit pentru a duce dragostea Lui lumii întregi. Aceasta este dinamica Bisericii lui Cristos!

Echilibrat slide1

O serie de studii despre ce spune Dumnezeu despre bani şi alte valori.

radacini

Radacini este o serie de studii din perspectiva spirituală cu privire la lucruri care ar trebui să întample în viața fiecarui creștin,

Evrei11

O serie de studii biblice despre credinţă, inspirate din faimosul capitol 11 din cartea Evrei.

feat10 commandments

Într-o lume în care am ajuns să privim la Cele Zece Porunci ca fiind doar nişte “sugestii”, avem nevoie de a reconsidera “Cele Zece Cuvinte” pe care Dumnezeu ni le-a dat ca fiind baza moralităţii omenirii.

7-bise

Serie de studii despre cele 7 biserici, Ce vrea Dumnezeu să ne vorbească prin cele 7 biserici aplicând in biserica noastra de azi?

Pentru alte predici mai vechi dar care au făcut parte dintr-o serie, mai găsiți pe pagina vimeo, CC Bucuresti pe Vimeo (NOTA nu sunt sortate,)