Partaşie Barbăţi

Lumea de astăzi duce tot mai mult lipsa de bărbaţi autentici, maturi şi responsabili, capabili să ofere modele, conducere, siguranţa şi să-şi îndeplinească responsabilităţile pe care Dumnezeu le-a încredinţat. Din nefericire, realitatea acesta este tot mai evidentă şi în Biserica.

„Cum pot deveni un bărbat adevarat? Şi care sunt minciunile celui rău, care stau în calea acestui vis pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl poarte în inima?” Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, să ai părtăşie cu noi şi un timp binecuvântat, între prieteni, vino la întâlnirea barbaţilor de la Calvary Chapel Bucureşti, care are loc Joia, o dată la două săptâmâni, la sediul bisericii noastre.

Pentru început, vom citi împreună cartea „10 minciuni pe care le cred bărbaţii” de J. Lee Grady. Fiecare întâlnire ne va oferi un nou subiect de discuţie pe marginea temelor abordate de autor.
Vino si tu!

(pentru informaţii suplimentare cu privire la program, sunaţi la numarul de telefon 0727.371.166 sau trimiteţi un email)