Rădăcini

1452540_424611554328546_1029719071_n

În ziua de astăzi mulți oameni investesc în a-și afla rădăcinile – a înțelege de unde vin, pe ce se bazează – pentru a vedea care este viitorul lor. Dar putem oare să ne dezvoltăm propriile noastre rădăcini? Iisus vorbește despre rădăcini ca fiind acele lucruri care ne țin verticali când intemperiile vieții vin peste noi. În această nouă serie vrem să descoperim care sunt câteva din lucrurile care pot face o adevărata diferență în spiritualitatea noastră și impactul pe care îl au în viața de zi cu zi.

Mai jos sunt predicile din seria Rădăcini.

 

10 November 2013

Rădăcini – De ce să mă rog?

Rădăcini - De ce să mă rog?

De ce ar trebui să mă rog? Cu toții știm că rugăciunea ar trebui să fie una din practicile importante ale unui creștin. De multe ori însă, rugăciunea este făcută dintr-un sentiment de vinovăție și datorie. În acest mesaj vedem la ce folosește rugăciunea şi care sunt motivațiile adevărate din spatele ei.

17 November 2013

Rădăcini – De ce să citesc biblia?

Rădăcini - De ce să citesc biblia?

De multe ori Biblia este privită ca fiind o carte veche și misterioasă, pentru unii carte de căpătâi, pentru alții fără valoare și plină de contradicții. În acest mesaj încercăm să răspundem întrebării, de ce aș citii Biblia din două perspective larg răspândite astăzi: scepticismul și credința.  

24 November 2013

Rădăcini – De ce aș vorbi despre Dumnezeu?

Rădăcini - De ce aș vorbi despre Dumnezeu?

Subiectul Dumnezeu stârnește în zilele noastre tot felul de polemici și tensiuni. În acest mesaj încercăm să răspundem de ce încă se merită să aduci acest subiect în discuție și cum poți vorbi despre Dumnezeu fără să te bagi cu bocancii în viața omului.