Serii de studii


Cea mai recenta serie des studii din Geneza despre viata in credinta a lui Avraam


O serie de studii biblice din primele 11 capitole ale carții Geneza
Această serie prezintă o serie studii din Pildele lui Isus
 Serie de studii din epistola către Galateni
Maleahi a fost chemat să îndeplinească o misiune extrem de dificilă şi periculoasă: aceea de a mustra poporul lui Dumnezeu pentru păcatele lor împotriva lui Dumnezeu şi de a-l chema să se întoarcă la El.
2 Timotei, o serie de studii inspirată din a doua Epistolă a lui Pavel către Timotei, o carte despre cum să fim creştini în zilele din urmă
Seria “Filipeni”, o serie inspirată din Epistola lui Pavel către Filipeni, despre cum să avem bucurie de sus, necondiţionată!
Serie de studii inspirată in prima Epistolă a lui Pavel către Timotei, o carte despre planul lui Dumnezeu pentru Biserica locală
Cartea Ioel, deşi scurtă, este foarte puternică prin mesajul ei. Profetul Ioel, deşi nu se cunosc multe despre el, este profetul “Zilei Domnului”, avertizându-ne despre lucruri care au fost, care s-au împlinit şi care se vor mai împlini.
Anotimpuri
Fiecare dintre noi ne aflăm într-un anumit punct al vieţii noastre… de multe ori nici nu ne gândim la aceasta, dar există evenimente care ne aduc în faţă realitatea, mai exact anotimpul în care ne aflăm.
Maturitate
Dumnezeu caută oameni, bărbaţi şi femei, care să dorească să crească spiritual, să se maturizeze şi să ducă lucrarea Sa înainte…
Lucruri importante
Cum se face că unii creştini cresc spiritual, iar alţii nu? Adevărul este că noi ori creștem, ori regresăm spiritual
hero - identity slide 924x345
Cine sunt eu? Cine eşti tu?… întrebări pe care ni le punem într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu. Felul cum răspundem la aceste întrebări va determina viaţa noastră pe acest pământ, dar şi eternitatea noastră!
dinamica
În Fapte 2:42, Dumnezeu ne arată că primii creştini se strângeau regulat pt a învăţătură, rugăciune, relaţionare şi închinare. Ca rezultat, Dumnezeu a transformat vieţile lor şi le-a folosit pentru a duce dragostea Lui lumii întregi. Aceasta este dinamica Bisericii lui Cristos!
Echilibrat slide1
O serie de studii despre ce spune Dumnezeu despre bani şi alte valori.
radacini
Radacini este o serie de studii din perspectiva spirituală cu privire la lucruri care ar trebui să întample în viața fiecarui creștin,
Evrei11
O serie de studii biblice despre credinţă, inspirate din faimosul capitol 11 din cartea Evrei.
feat10 commandments
Într-o lume în care am ajuns să privim la Cele Zece Porunci ca fiind doar nişte “sugestii”, avem nevoie de a reconsidera “Cele Zece Cuvinte” pe care Dumnezeu ni le-a dat ca fiind baza moralităţii omenirii.
7-bise
Serie de studii despre cele 7 biserici, Ce vrea Dumnezeu să ne vorbească prin cele 7 biserici aplicând in biserica noastra de azi?

 

Pentru alte predici mai vechi dar care au făcut parte dintr-o serie, mai găsiți pe pagina vimeo, CC Bucuresti pe Vimeo (NOTA nu sunt sortate,)